www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Een goede tekst schrijven is vakwerk. Als freelance copywriter in omgeving Dordrecht heb ik mij gespecialiseerd in SEO- teksten voor een website. Dit soort teksten vinden zoekmachines prachtig en daarom gunnen ze deze een prominente plaats. Wat voor teksten ik ook schrijf, de doelgroep staat altijd centraal. Zo niet, dan zou de tekst nog zo pakkend en prachtig geformuleerd kunnen zijn, maar de plank volledig misslaan.

Het is mijn mening dat elke copywriter, in Dordrecht of daarbuiten, zich zou moeten verdiepen in het onderwerp, de organisatie en met name de doelgroep waarvoor zij schrijft. Daarom stel ik van te voren en tijdens het schrijven gerichte vragen die mij helpen om eerder het gewenste resultaat te bereiken.

Ik schrijf als copywriter veel in Dordrecht en omgeving. In het verleden heb ik gewerkt in het prachtige oude centrum van deze stad. Het is een voordeel als je daar dan ook je vak mag uitoefenen.

Naast het schrijven van website-teksten ben ik ook altijd op zoek naar uitdagend werk in de wereld van tekst en taal. Zo schrijf ik als copywriter onder meer: reclameteksten, slogans of pay-offs, artikelen of columns en kan ik interviews afnemen en uitwerken.

Heeft u een ervaren copywriter in regio Dordrecht nodig? Neem gerust contact op! U kunt het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@tekstwerken.nl. Uiteraard kunt u mij ook telefonisch bereiken op 06-41400330.

Copywriter Dordrecht

Naast SEO-teksten kunt u mij inschakelen voor: artikelen, columns, reclameteksten, interviews, reclameteksten, poëzie en songteksten.

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor uw organisatie.

 

 

 

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing