www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Zoekt u een freelance copywriter in omgeving Gorinchem? Bruning Tekstwerken schrijft of wijzigt vakkundig uw teksten, met de ogen altijd gericht op de doelgroep. Als copywriter uit Gorinchem heb ik het voordeel dat ik de regio ken. Dat is de reden dat ik het liefste schrijf voor regionale of lokale organisaties uit de omgeving van Gorinchem. Zo blijf ik dicht bij mijzelf en bij u als klant.

Als copywriter uit Gorinchem specialiseer ik mij in het schrijven of herschrijven van SEO-teksten. Dit zijn  teksten die hoog scoren in zoekmachines, met Google als grootste daarvan.  

Het is mijn mening dat elke copywriter, uit Gorinchem of niet, zich zou moeten inleven in de organisatie, het onderwerp, en uiteraard de doelgroep waarvoor hij of zij teksten schrijft. Zo werk ik in ieder geval. Dat heeft als voordeel dat de teksten die ik schrijf eerder het gewenste resultaat bereiken vanwege de relevantie van de content. Relevante content: erg belangrijk.  

Foutloos een tekst schrijven is vakwerk. Bent u op zoek naar een copywriter in regio Gorinchem? Stuur een e-mail naar info@tekstwerken.nl,  bel 06-41400330 of vul het contactformulier in. Ik geef uw graag advies!    

  

Copywriter Gorinchem

Naast SEO-teksten kunt u mij inschakelen voor: artikelen, columns, reclameteksten, interviews, reclameteksten, poëzie en songteksten.

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor uw organisatie.

 

 

 

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing