www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Naast SEO-teksten kunt u mij inschakelen voor: artikelen, columns, reclameteksten, interviews, reclameteksten, poëzie en songteksten.

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor uw organisatie.

Copywriter Randstad

Natuurlijk richt ik mij als freelance copywriter op de Randstad, want daar gebeurt het nu eenmaal. Bruning Tekstwerken schrijft of wijzigt uw teksten professioneel en met precisie. De ogen steevast gericht op de doelgroep en daarmee dus het gewenste resultaat.

Voor een copywriter in de Randstad zijn de mogelijkheden ongekend. Zo zie ik dat. De uitdagingen die er liggen in de wereld van tekst en taal zijn talrijk en ik grijp ze het liefst met beide handen aan. Als copywriter uit de Randstad voel ik mij verbonden met de regio. Daarom schrijf ik ook graag voor lokale of regionale organisaties. Op die manier blijf ik dicht bij mijn roots en bij u als klant.

Ik specialiseer mij in het (her)schrijven van SEO-teksten voor websites. ‘Content is king’ lees ik tegenwoordig vaak. Klopt, maar in deze tijd kan het natuurlijk net zo goed een queen zijn. Het feit dat relevante content extreem belangrijk is voor uw positie in een zoekmachine staat buiten kijf. Zeker nu. Daarom schrijf ik mijn teksten op een manier die hoog scoort in zoekmachines, met Google daarvan als grootste.

Het is mijn mening dat elke copywriter, uit de Randstad of niet, zich behoort in te leven in de organisatie, het onderwerp, en uiteraard de doelgroep. Dat heeft als voordeel dat de teksten eerder het gewenste resultaat bereiken  

Foutloos een relevante tekst schrijven is vakwerk. Bent u op zoek naar een copywriter in de Randstad? vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@tekstwerken.nl of bel naar 06-41400330. Ik kijk er naar uit.

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing