www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Mission statement
Bruning Tekstwerken schrijft teksten voor de zakelijke markt en de non-profit sector, waarin de doelgroep van de opdrachtgever centraal staat en de woorden op exact de juiste plaats.
 
Achtergrond
Ik hou van taal. Van jongs af aan al. Door veel te lezen en te schrijven werd dat gevoel alleen maar sterker. Uiteraard ging ik communicatie studeren.

In mijn vrije tijd schreef ik zoveel mogelijk. Van spannende verhalen tot mierzoete songteksten. De groei van het internet en later ook van sociale media, gaf mij een podium om mijn schrijfwerk met het publiek te delen.

Vanuit mijn commerciële carrière leerde ik de zakelijke markt kennen. Hoe een ondernemer denkt, waarom men bepaalde keuzes maakt en hoe belangrijk het is om goed te luisteren. Die kennis benut ik tot op de dag van vandaag.

Deze ervaringen en eigenschappen leidden uiteindelijk tot de oprichting van Bruning Tekstwerken in oktober 2010.

“Ik ken Jan al jaren als een creatieve taalvirtuoos met durf, originaliteit en gevoel voor humor. Prettig samenwerken en iemand die zich aan afspraken houdt.”
Sjoerd Smits, Interim Webredacteur - Communicatieadviseur,

Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing

Jan Bruning
Eigenaar Bruning Tekstwerken