www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Sociale media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Honderden miljoenen gebruikers per dag kijken, luisteren en reageren via social media websites. Om die reden is Social Media Marketing een onmisbaar hulpmiddel voor elke organisatie die in contact wil komen én blijven met (nieuwe) klanten. Bruning Tekstwerken helpt u Social Media Marketing optimaal in te zetten, zowel bij het vormgeven van de strategie als met de praktische invulling hiervan.

Hoe bereikt u juist die personen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst? Het antwoord is: door relevante informatie in uw social media netwerk te plaatsen. Een filmpje op YouTube, een bedrijvenpagina op Facebook en Linkedin en het bijhouden van een Twitter account zijn wellicht de meest gangbare voorbeelden waar Social Media Marketing op inspeelt. Ik focus mij dan ook op deze vier.

Social Media Marketing zorgt voor een stijging en versteviging van uw positie in zoekmachines. Met name Google indexeert op relevante informatie en houdt de activiteit van een pagina goed in de gaten.

Een veel gemaakte fout is dat Social Media Marketing
wordt ingezet met het direct verkopen van uw product of dienst als doel. Fout. Het richt zich juist op het aangaan van nieuwe relaties en het verstevigen van de band met uw huidige relaties. Naarmate die band sterker wordt, gaat u dat merken in uw omzet.
 

Social Media Marketing van Bruning Tekstwerken richt zich specifiek op:

- service doeleinden
- informatievoorziening
- referenties en testimonials
- acties en promoties
- identiteit en gewenst imago

Social Media Marketing

Voor vragen of een vrijblijvende offerte betreffende Social Media Marketing kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@tekstwerken.nl. Uiteraard kunt u mij ook telefonisch bereiken, bel dan: 06-41400330.

 

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing