www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Naast SEO-teksten kunt u mij inschakelen voor: artikelen, columns, reclameteksten, interviews, reclameteksten, poëzie en songteksten.

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor uw organisatie.

Als freelance tekstschrijver uit de Randstad richt ik mij op dit gebied, want er is veel te beleven! Bruning Tekstwerken (her)schrijft uw teksten vakkundig, met passie en precisie. Altijd staat de doelgroep centraal en wordt de inhoud hierop afgestemd. Dit bewerkstellig ik door mij als tekstschrijver uit de Randstad in te leven in de organisatie, het onderwerp, en uiteraard de doelgroep. Hierdoor ontstaat relevante content die de lezer geboeid houdt en tot actie aanzet.

Een tekstschrijver in de Randstad wordt geconfronteerd met ongekende mogelijkheden. De wereld van taal en tekst leeft en verandert continue. Die uitdagingen pak ik het liefste met beide handen aan. Als tekstschrijver uit de Randstad voel ik mij aangetrokken tot deze regio. Het is simpelweg leuker om voor regionale of lokale organisaties te schrijven. Op die manier blijf ik namelijk dicht bij mijn roots en bij u als klant.

Ik heb mij gespecialiseerd in SEO-teksten voor websites. ‘Content is king’ kom ik regelmatig tegen. Klopt, maar tegenwoordig zou dat natuurlijk ook een queen kunnen zijn. Ik pas mij aan en denk vanuit de klant. Relevante content is meer dan ooit belangrijk voor uw positie in de zoekmachines. Daarom schrijf ik mijn teksten op een manier die een hoge positie, met name in Google, bevordert.

Een goed lopende, relevante tekst schrijver die ook nog hoog scoort in de zoekmachines, dat is vakwerk. Zoekt u een tekstschrijver in de Randstad? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@tekstwerken.nl of bel naar 06-41400330. Ik kijk er naar uit.

Tekstschrijver Randstad

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing