www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Tekstschrijver Tiel

Bent u op zoek naar een freelance tekstschrijver in regio Tiel? Bruning Tekstwerken redigeert en schrijft teksten met inzet en precisie. Altijd stel ik u als opdrachtgever en uw doelgroep centraal in de tekst. Vooraf stel ik mijzelf drie vragen: “Is de tekst relevant voor de doelgroep van de klant?”, “Klopt het wat ik schrijf?” en “Is de tekst begrijpelijk voor iedereen? Als tekstschrijver uit Tiel specialiseer ik mij in het (her)schrijven van websiteteksten volgens het SEO principe. Dit houdt in dat de tekst op een manier is geschreven die een hoge positie in zoekmachines bevordert.

Iedere tekstschrijver, in Tiel of daarbuiten, dient zich in te leven in het onderwerp, de organisatie en uiteraard de doelgroep waarvoor hij of zij schrijft. Ik werk volgens deze methode. Het stelt mij beter in staat om de content relevant te houden waardoor het gewenste resultaat sneller bereikt wordt.  

Een goede tekst schrijven is vakwerk en als u mij uw teksten laat schrijven bent u verzekerd van goede, relevante teksten. Zoekt u een ervaren tekstschrijver in omgeving Tiel? stuur een e-mail naar info@tekstwerken.nl of bel 06-41400330 of. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.    

 

 

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor en in uw organisatie.

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing