www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Tekstschrijver Waalwijk

Bent u op zoek naar een freelance tekstschrijver in regio Waalwijk? Bruning Tekstwerken werkt en speelt graag met teksten. Ik bijt mij er in vast totdat elke letter op de juiste plaats staat. Als tekstschrijver in omgeving Waalwijk schrijf en redigeer ik teksten met plezier en precisie. Altijd staat u als klant en daarmee uw doelgroep centraal. Mijn specialisatie bestaat uit het schrijven van webteksten en seo-teksten voor websites. Relevant en to the point.  

Naar mijn mening hoort elke tekstschrijver zich te verdiepen in zowel de opdrachtgever en de lezer, alvorens hij of zij gaat schrijven. Ik volg deze richtlijn, waardoor de geschreven teksten goed aansluiten op de doelgroep. Het resultaat: een hogere conversie en meer gerichte feedback. Als tekstschrijver in de regio Waalwijk schrijf ik teksten altijd volgens een vaste methode. Ik stel mijzelf de vragen: “Klopt het wat ik hier schrijf? , “Leest de tekst soepel?” , “Is de tekst relevant voor de doelgroep van de klant?”

Een goede tekst schrijven is niet gemakkelijk, bovendien kost het veel tijd. Als u de teksten aan mij uitbesteedt bent u verzekerd van klantgerichte, relevante teksten. Zoekt u een ervaren tekstschrijver in omgeving Waalwijk? Bel 06-41400330 of stuur een e-mail naar info@tekstwerken.nl of vul het contactformulier in.

 

 

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor en in uw organisatie.

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing