www.tekstwerken.nl     

info@tekstwerken.nl   

06-41400330

http://www.twitter.com/tekstwerken

http://nl.linkedin.com/pub/jan-bruning/9/840/80b

http://www.facebook.com/pages/Bruning-Tekstwerken/217812214898759

Copyright Bruning Tekstwerken 2011

Bruning Tekstwerken

SEO. webteksten. reclameteksten. tekstcorrectie.

Tekstschrijver Zuid-Holland

Als tekstschrijver in de provincie Zuid-Holland specialiseer ik mij in het schrijven van zoekmachine-vriendelijke teksten voor websites en het internet. Vooraf stel ik mijzelf verschillende vragen: is de tekst relevant voor de doelgroep? Leest de tekst soepel en is deze begrijpelijk? Ben ik er zeker van dat de inhoud van de tekst klopt? Als tekstschrijver in Zuid-Holland verplaats ik mijzelf altijd in u als opdrachtgever en daarmee dus in uw doelgroep.

U kunt natuurlijk zelf uw teksten schrijven, in sommige gevallen voldoet dit. Wat men echter vaak vergeet is dat het schrijven van teksten voor een specifieke doelgroep een vak is. Als je dit zelden of nooit doet sla je al gauw de plank mis. Als tekstschrijver uit Zuid-Holland schrijf ik foutloos, doelgroepgericht en houd ik in sterke mate rekening met de vindbaarheid in zoekmachines. Bovendien kan ik u advies geven in het gebruik van Social Media als marketinginstrument en over de vindbaarheid van uw website in het algemeen. Ik help u graag verder.

Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver in Zuid-Holland? Neem dan vandaag nog contact op. Vul het contactformulier in of bel naar 06-41400330. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tekstwerken.nl.

 

Nieuw bij Bruning Tekstwerken: Social Media Marketing: advies, implementatie, tekst en uitvoering voor en in uw organisatie.

tekstschrijver Gorinchem - copywriter Gorinchem - copywriter Dordrecht - tekstschrijver Dordrecht - copywriter Randstad - tekstschrijver Randstad - SEO Gorinchem - SEO Noord-Brabant - tekstschrijver Waalwijk - tekstschrijver Oosterhout - tekstschrijver Zuid-Holland - tekstschrijver Noord-Brabant - tekstscrijver Tiel - Social Media Marketing